Monday, September 27, 2010

nak peluk peluk

habit dani sekarang bila dah umur 6 bulan ni kan.. suka sangatla tido mengiring. enady cakap, ni mama la ni mase pregnen kan dani, suka tido mengiring.. hahaha.. ye ke korang.. anak akan ikut peel ibunya mase preggy? hehe

tu pasal la dani ni takleh nak tdo dalam stroller. empit kan.. susah dia nak mengiring dan kadang kala tdo meniarap.. camnelah esok ni. esok aku kena bawak dani dok opis jap. sebab babysitter dia ade appointment ngan doc pakar.

lepas tu kan, bila dia tido mengiring tu, mesti kene ade something untuk dia peluk. konon-konon macam kita ade la kat sebelah dia.. maybe dia akan rase secure sket kot kan.. kalau tak de bantal or turtle dia tu kan, mesti dia resah gelisah sebab takde benda nak pegang. kejap mengiring kejap terlentang.. mata tutup tu.. hurmm.. dani dani..

dan juga, kalau nak bagi dia lena tido, sumbat saje soother tu kat mulut nya.. hahaha..konfem lena!..



♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

1 comment:

CikPuanMiera said...

weh.. aku da cilok pic dani letak kat blogshop aku.. hehehe