perkembangan dani : dah pandai nak capai barang











aku baru perasan semalam la. macam biasa, kalau hari cuti mmg aku tinggal berdua je ngan dani. kalau dah boring asyik main ngan dani, aku taruk dani kat playmat dia tu, dan aku glah buat keje..main fb ke..dan dani akan main ngan segala bende alah yg ade kat playmat tu..

sedang leka aku tgk dia dari jauh..tetiba nampak dia nak mncapa sesuatu...wahhhhh...dani dah pandai nak capai bunny bear yg tergantung tu lah...terus berdesup aku carik kamera nak amik video...

perkembangan terbaru dani di umurnya 4 bulan 4 minggu ni adalah dah pandai nak mncapai sesuatu...

pastu, aku minum air sambil dukung dia kat sebelah tangan lagi...sekali..bila dani pusingkan badan dia ke depan je... pelepukk! tangan dia nak mncapai cawan yang aku minum tu... seb baik tak tumpah...

ooo daniiii..dah pandai nak pegang2 ye...! gud dani...

lpas ni pandai ape pulak ye..?

mulut..mmg bising dah..sampai tak terlayan nak sembang ngan dia..hehe...

dah penat main...nangisssss...rupanya nak syusyu ye...hikhik..


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...