Monday, August 9, 2010

perkembangan dani : dah pandai nak capai barang









video

aku baru perasan semalam la. macam biasa, kalau hari cuti mmg aku tinggal berdua je ngan dani. kalau dah boring asyik main ngan dani, aku taruk dani kat playmat dia tu, dan aku glah buat keje..main fb ke..dan dani akan main ngan segala bende alah yg ade kat playmat tu..

sedang leka aku tgk dia dari jauh..tetiba nampak dia nak mncapa sesuatu...wahhhhh...dani dah pandai nak capai bunny bear yg tergantung tu lah...terus berdesup aku carik kamera nak amik video...

perkembangan terbaru dani di umurnya 4 bulan 4 minggu ni adalah dah pandai nak mncapai sesuatu...

pastu, aku minum air sambil dukung dia kat sebelah tangan lagi...sekali..bila dani pusingkan badan dia ke depan je... pelepukk! tangan dia nak mncapai cawan yang aku minum tu... seb baik tak tumpah...

ooo daniiii..dah pandai nak pegang2 ye...! gud dani...

lpas ni pandai ape pulak ye..?

mulut..mmg bising dah..sampai tak terlayan nak sembang ngan dia..hehe...

dah penat main...nangisssss...rupanya nak syusyu ye...hikhik..


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

3 comments:

nurul riza said...

singgah di blog ama dani..sy nak mintka izin blh x nak ambil pic dani nak msukkan dlm blog sy tuk baby comel siri ke 3..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comel jekk gmba die pgg botol tu...

nurul riza said...

sy nak tahu detail tntg dani
nama penuh
nama panggilan
tarikh lahir
benda yg dani suke main
gelagat dani yg kelakar

dan hntr dkt email sy missnuyul85@yahoo.com
hntr pic dani skali yer..