Saturday, August 28, 2010

Digi Prepaid Internet

akhirnya, dapat jugak aku rembat digi internet prepaid ni. senang sikit pakai ni. ekonomi sikit. takdela tiap-tiap bulan aku bayar tapi linenye hampeh belaka.

mula-mula dulu memang aku nak try digi ni. tu pun sebab nampak iklan nuffnang kat blog ni yang hari-hari blackberry tu. fuhhh kalau dapat kan best... pastu aku try tengok coverage kat area umah aku kat DEsa Pinggiran Putra ni, alahai coverage nye....hurmmm... tak jadi nak beli.

pastu abg gee n kak shima datang umah aku bawak broadband dorang. dorang pakai digi. nak install modem dorang takleh pulak. try guna modem celcom aku. sekali install mau pulak... pastu laju jek dapat connect. eh takler laju bebeno...bolehla takat bukak facebook dan apdet blog kan..

tu yang semalam berkobar-kobar aku nak carik digi internet prepaid ni. carik kat digi centre at giant Putra Heights. murah je uolls. RM25 je. dalam dia ade rm10.bolehla pakai untuk 5 hari. sebab pakej dia adelah RM2/day.

ape lagi uolls, sambarla satu..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

mcjust.lol said...

ooo broadband ke.. aritu dah tgk2 dh digi ni tapi tak pasti guna macam mane. hehe :P

Khairulnizam said...

sy pakai celcom broadband prepaid...lain lagi stabil dr yang bayar bulan2...huhu...bg sy lah..org len xtau...