Thursday, July 22, 2010

Perkembangan dani 4 bulan setengah.


1. dah meniarap sepenuhnya. means, boleh tegakkan kepala n bila dah meniarap, dia boleh baring balik.

2. dah pandai menangis yang macam meraung tak hengat tu. lagaknye macam kene pukul tau..dush dush..

3. dah sembur-sembur ayaq liuq..adoiila, meleleh-leleh kat mulut. Rambut aku pun dah gugur dengan banyak nye.

4. Cepat gelak. Agah je mesti gelak. Kalau tengah menerap tu, habis cadar tilam kena ayaq liuq dia..hehe

5. Tak nak langsung menyusu direct breast aku...sedih betol! aku la yang terpaksa pam dengan gighnya. bangun tengah malam nak pam n buat susu untuk dani.

6. Dah pandai minum susu Formula. aku kasik dia brand AnMum yang Infacare tu. terpaksa kasik FM (formula milk) sebab susu aku merudum n tak cukup untuk supply bekalan dia pada esok harinya kat umah BS (babysitter).

7. Pandai dah..bila berdukung, memamg senyap dan sampai tertdo-tdo. bila letak kat atas tilam..uwaaaa uwaaaa..dia menangis, maknanye suh dukung lagi la tu..hihi

tu je kot dulu..

nanti ade lagi perkembangan dia aku roger kat sini k..:)

Cheeseeeeeee!

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

3 comments:

nuyulaisy said...

budak ni comel sgt2..rasa cm nk gigit jew

misha.w said...

sekejap je dah 4 bulan stgh. kan? dani pon makin sehat. comel!

JIVEBUMZ said...

dah beso dani skg yer.. bile nak datang umah acik nie?