Wednesday, July 21, 2010

perkahwinan org dulu2

tgk gambar ni. ni adalah ayahanda dan bondaku. lokasi Sabak Bernam. Tarikh 23 Jun 1983. hehee..aku ingatkan anniverssary ayah ngan ibu 27 Jun... rupanya 23 Jun..sori ayah n ibu...hehe

dulu pengantin siap kene dukung tau. yg dukung tu bukannye orang muda muda. orang tua tau. kagum kan. sekarang ni, cuba bayangkan kalau pengantin tu didukung macam gambar kat atas ni, sure orang yang dukung tu kena cop gatai or miang kan..hahaha..

tulah zaman dah berubah. dulu manela ade sangat gejala gejala sosial ni kan. tu yang pengantin siap dukung2 tu..hahaha...

perkahwinan orang sekarang, dah canggih manggih dah.. lagi banyak kita bayar kat jurugambar tu lagi banyak dan cantiklah gambar nye kan..

akhir kate, HEPI BELATED ANNIVERSARY BUAT AYAH DAN IBU KU... pada 23 Jun 2010 yg lalu...( giler.. dan sebulan baru nak wish..hihi )

along, ijai, anep, kak yang n ika sentiasa mendoakan yang terbaik buat ayah dan ibu. Semoga keluarga kita aman bahagia selamanya....we love both of youuuu...

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

1 comment:

JIVEBUMZ said...

hepi belated anniversary!
semoga berbahagia selamanya..