rawatan mata


Rawatan mata

*wajah diurut dan diberi perhatian teliti di kawasan sekitar mata
*diikuti dengan urutan ultrasound
*kemudian urutan mesin pengurut mata OSIM icare 100
*diakhiri dengan cold eye mask

harga biasa :25.00
harga ahli :
20.00


Rawatan khas mata ini mampu untuk:
*melegakan keletihan mata
*mengurangkan kedutan lingkaran mata
*mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
*mengurangkan eye bags
*merawat insomnia dan sakit kepala
*melancarkan peredaran darah di sekeliling mata
*memudahkan kulit disekeliling mata menerima nutrien
*memberikan urutan maksimum dengan lembut


macam best je rawatan mata ni...

ina, aku teringin nk g tapi masalah masa...weekend je banyak tol agenda nye...aku rase dalam bulan 7 nanti kot baru dapat g umah hang k...nk buat treatment sekali..hikhik...

kalau korang nk try rawatan ni, korang KLIK sini k...ade promotion sekarang ni...ape lagi cepatlaa klik..hehe.

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...