Wednesday, June 9, 2010

rawatan mata


Rawatan mata

*wajah diurut dan diberi perhatian teliti di kawasan sekitar mata
*diikuti dengan urutan ultrasound
*kemudian urutan mesin pengurut mata OSIM icare 100
*diakhiri dengan cold eye mask

harga biasa :25.00
harga ahli :
20.00


Rawatan khas mata ini mampu untuk:
*melegakan keletihan mata
*mengurangkan kedutan lingkaran mata
*mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
*mengurangkan eye bags
*merawat insomnia dan sakit kepala
*melancarkan peredaran darah di sekeliling mata
*memudahkan kulit disekeliling mata menerima nutrien
*memberikan urutan maksimum dengan lembut


macam best je rawatan mata ni...

ina, aku teringin nk g tapi masalah masa...weekend je banyak tol agenda nye...aku rase dalam bulan 7 nanti kot baru dapat g umah hang k...nk buat treatment sekali..hikhik...

kalau korang nk try rawatan ni, korang KLIK sini k...ade promotion sekarang ni...ape lagi cepatlaa klik..hehe.

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

atty's said...

ok kty terjah ..tq for sharing..

Adlina Husaini said...

ala tak pa kalau hang kalut..thanks for sharing da info wif other bloggers, really appreciated

P/s: hari tu masa bumped hang kat jualan tu aku tgk muka hang dah ok compare,berseri-seri and clear from pimples =D