Nza Wedding

hari ahad..

06062010

memang dah plan nk pegi ke Princess N punye wedding..plan asal aku akan pergi bersama suami...tapi last minute namanye naik untuk On Job Training kat tempat keje dia..aku dah rase macam alahaiii..macam mane ni...dah janji ngan N n kak ila nk jumpa kat sana...hurmm..seb baikla ade adik2 yg bolehla buat peneman...bukan ape, takut si kecik tu melalak plak lam kete kang, sape nk jaga..dah sah sahla aku yg kena drive kan...adik ipar aku, adik udin n ijai manela tau jalan umah yg nk dituju..huhu..

mula2 kul 12.30 tengahari tu gerak dulu ke kenduri kawen naka opismate aku ni, kak timah kat masjid Besi nun..alah, trademark baru Putrajaya adalah Masjid Besi. harap maklum...hehe..tak lama pun kat situ sebab nk g wedding N ni kat Bangi nun...pastu dapat plak khbar yang agak mendukacitakan, ibu mertuaku tak sihat...so, akak ipar n familynye nk balik kampung. enady n adik udin pun kena balik..omak eh udah rindu kat anak2nye...

aku?

knape aku tak ikut?

sebab ibu n adik2 aku nk dtang petang tu kul 5 dorang sampai kat bukit jalil..aku la yg kena amik dorang..seb baik ijai ade..leh tolong drive sebab dani dah merengek2 minta disusukan..

huh! hari yang agak kelam kabut semalam...

balik kpd citer kat wedding N...

sampai dalam kul 2.15 ptang...pengantin tgh bersanding...tgu jelah kat luar...seb baik umah N banyak pokok..so, bawah pokok jelah kitorang lepak...nk makan dah kenyang mase kat kenduri kawen anak kak timah tadi...lepak2 sambil tunggu kak ila...
ijai - dah boring kot tgu along dia ni bersembang..hehe

dani sampai tertdo2 tgu acik ila nye..hikhik

sweet couple! hehe..dani tu jgn kira..that's y couple..=p

dani yang tak banyak ragam...guddd anak mama..

doorgift..i like..cantek...

dani dah ngantuk kot mase ni..elok je dok kat acik ila dia...

SELAMAT PENGANTIN BARU NUR AIN NADIAH DAN MOHD FAIZAL...

cantek..!

kak ila pun tak lama dah tu..hehe..ada bakat la kak ila...gud!

hah! terjumpa plak ngan blogger tegar dan fames ni..ceera n ciput...
beso perut ko ye yank...


last capture : perkara wajib yang mesti buat bila kawan kawen..=p

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
4 comments

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Tanda-tanda nak bersalin

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP