Tuesday, May 18, 2010

sudah mula bekerja

aku dah stat keje ari ni secara rasminya. jumaat ari tu aku keje juga tapi in case kalau dani nagis kat taska tu, aku akan balikla. tapi alhamdulillah...dani tak de meragam ape2.

oh ye, aku tak anta dani kat taska tu lagi atas sebab2 tertentu. aku anta Dani kat babysitter. alhamdulillah, babysitter dani aka Mak Idah nice orangnye...bila bersembang aku rase macam seronok je...baya2 ibu aku pun..dan dia mmg jaga anak orang tapi dah lama takde baby, budak yg dia jaga sekarang ni pun dah 2 tahun umurnya. dia jaga dari lepas pantang lagi...rumahnye pun lagi dekat dgn umah aku...

pagi tadi, mmg rase senang hati je anta dani. takde rase macam susah hati...mak idah pun dah tgu siap2 depan rumah kul 7 pagi tadi...siap aku pesan kat mak idah, jagala dani macam anak mak idah sendiri. jaga elok2. saya amanahkan dani kat mak idah...hehe..mak idah kate insyallah..mak idah buatla sebaik mungkin...dan aku pun pegi kerja dngan amannn...

dani dok elok2 k...petang kang mama amik...:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

4 comments:

SaRaa said...

hi honey..memang first time nak anta anak kat orang sgtla risau..saraa dlu pun anta kat bbsitter sbb mmg xnk anta taska..nujur jumpe gak pengasuh yg Ok..tp 1st day anta tu pn asek teringat2 je kat dia..huhu...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

dani phm mama die keje cari duit..tu dani x mragam..

Diarihatiku1976 said...

lor dah kejer ekk.. kejap je kan..

JIVEBUMZ said...

selamat bekoje semula!