Thursday, May 27, 2010

pencapaian terbaik setakat ini

walaupun orang lain maybe dapat lagi banyak dari ni tapi satu yang boleh dibanggakan untuk diri sendiri...tak pnh dapat sebanyak ni sebelum ni...nak dekat 6 oz...selalu tak lbih 5 oz ok...ni aku pam pukul 4 ptg semalam...hari yang aku pam paling banyak dapat susu...semalam aku pam pagi kul 6 dapat 3 oz, pastu kul 10.30 pagi dapat 5 oz dan pukul 4.00 ptg dapat sikit lagi nk 6 oz..alah..kira 6 oz la tuh kan...waaahhhh sukenyeee...caiyok caiyok ana...makcik kayo..bak kate fiza...hehe...oh ye, nanti kak irnie aka ibuafiqah akan naik kerja stat 7 jun tak silap aku..n dia juga breastfeeding baby dia..huhu..makin ramai..dan kami secara tak rasmi dah tubuhkan kelab utk ibu2 menyusu..hehe..dan nama dia GIS - Group Ibu Susuan..=p

MARI PAKAT RAMAI-RAMAI KITA SUSUKAN ANAK KITA ~ slogan..hikhikhik...

muka hepi~~

sempat lagi tu amik gambo kat cermin..haha

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

6 comments:

Diarihatiku1976 said...

bagus. dan tahniah... susu ibu adalah yg berbaikkkkkkkk

anna said...

salam kenal :)
keep on pumping utk galakkan pengeluaran susu dan susu paling meriah if pam pd waktu mlm.
jom tukar link

JIVEBUMZ said...

waktu rehat ramai2 pi surau pam susu yer hikhik

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hoho..port kt surau ekk wehh...harus vangga dpt bg susu kt baby..

atty's said...

caiyok ana ..susu ibu yang terbaik sekali utk baby ..ana pasti leh melakukannya

*Idina* said...

Hye there! Salam kenal!!

Tahniah!! Baby Dani sangat comel!! Tgk baby Dani khusyuk tido tiba2 terasa ngntok la pulak tgh hari nih~ =p