pencapaian terbaik setakat ini

walaupun orang lain maybe dapat lagi banyak dari ni tapi satu yang boleh dibanggakan untuk diri sendiri...tak pnh dapat sebanyak ni sebelum ni...nak dekat 6 oz...selalu tak lbih 5 oz ok...ni aku pam pukul 4 ptg semalam...hari yang aku pam paling banyak dapat susu...semalam aku pam pagi kul 6 dapat 3 oz, pastu kul 10.30 pagi dapat 5 oz dan pukul 4.00 ptg dapat sikit lagi nk 6 oz..alah..kira 6 oz la tuh kan...waaahhhh sukenyeee...caiyok caiyok ana...makcik kayo..bak kate fiza...hehe...oh ye, nanti kak irnie aka ibuafiqah akan naik kerja stat 7 jun tak silap aku..n dia juga breastfeeding baby dia..huhu..makin ramai..dan kami secara tak rasmi dah tubuhkan kelab utk ibu2 menyusu..hehe..dan nama dia GIS - Group Ibu Susuan..=p

MARI PAKAT RAMAI-RAMAI KITA SUSUKAN ANAK KITA ~ slogan..hikhikhik...

muka hepi~~

sempat lagi tu amik gambo kat cermin..haha

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
6 comments

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Tanda-tanda nak bersalin

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP