Saturday, April 17, 2010

penat main sensorang last2 tido sendiri



pagi tadi..lpas aku susukan dia, pastu ibu mandikan dia..aku biarkan je dia baring atas tilam dia tu...dok mmbebel ape ntah..last tertdo..dahj tdo baru aku bedungkan dia..hehehe..kekenyangan la tu...kalau dia kenyang mmg dia tak menangis tak ape..mulut dia je bebel ntah ape2..ayah aku sukala main time dia mmbebel tu...

mmbebel tu kalau budak kecik, dia kuarkan sore dia...pastu tegur2 orang..hehe....gud dani...lov u..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

1 comment:

Nurulhuda|Adlie said...

yana, eh (i panggil yana) tp bukan i hana okay, haha.. kalau dah dtg blog org baca ajelah, lgpun benda baik2 je kat blog yana ni, cerita pun pasal diri sendiri & family (the best thing to do is to talk abou ourself n not others) yana takde nak sebok2 pasal life org, pasal ur life pun dah penuh dengan happiness kan..

lain la kalau yana duk mengumpat org, mengata org, mmg patutlah org nak nasihatkan yana kan.. biarkan jelah, takde benda yg tak elok pun, kat mata dia je yg tak elok.. shouldnt be bother la, watak tempelan je tu..