dani hari ini sebulan = 30 hari


Dani dah sebulan hari ni...Ya Allah..sekejap nye masa berlalu...aku pun dah tak lama lagi nk habis pantang dah...lagi 2 minggu..lpas tu merdekaaaa..yeayyy...aku bukan pe, rindu nk jalan2, rindu nk bawak kete... nk bawak dani jalan, nk shopping baju dia...wahhh..tak sabar nye...

dalam masa sebulan ni dani dah pandai...

- mata dia dah liar pandang sekeliling
- dah pandai tenung orang tapi still tak jelas lagi...
- badan dia, kaki tangan, dah naik bam bam sket...
- kuat nyusu..biasal baby boy mmg kuat nyusu..n aku still bagi susu badan...
- dah pandai kuarkan suara...terutama sekali bila dia tgh nyusu...
- suke dukung n sure akan tertdo lpas tu...

takat ni tu jelah perkembangan dia...hari selasa ni g klinik utk cucuk sebulan...harap2 takde ape2...

ok, utk tatapan papa dani aka enady...layanla gambar dani sampai lebam ye papa..hikhik..semuanya mama amik tadi, mase dani baru lpas mandi n tgu masa nk tdo...=p











♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...