Friday, April 23, 2010

buffered earnings nuffnang


mungkin dah lama ia bertapak di blog2 korang yg otai2 tu..hehe..
dan aku...
alhamdulillah..rezeki dani maybe...
buffered earnings nuffnang sudah menampakkan kewujudannye...
trafik blog aku pun makin ramai...
ni semua bermula semasa aku preggy n seterusnya lpas aku bersalin...

terima kasih pada korang semua yg sudi melawat blog aku yg buruk ni..hehe...

ade rezeki lebih, kita ptut share dgn kawan2 kan..

ade terpikir gak ni nk buat giveaway, tapi sempena ape tak tau...

klu nk buat sempena anniversary aku..lambat lagi..bulan 6 nanti...

emm.. bulan 6 nantila aku buat..insyallah...

buat mase ni tgh di fikir2 nk buat giveaway ape..:)

korang ade cadangan lain?

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

3 comments:

Nisa HEBAT said...

giveaway bagi adiah voucher shooping atau vacation bleh x kak yana?
i really need it
;DD

JIVEBUMZ said...

kalo nak buat jgn ler pasal edit2 gambo akak tak pandai haha

buat yg sonang2 jer capture visitor pon ok gak..

hihi

ElyaElmo said...

salam perkenalan ye kak...best dapat buffered kan