Monday, March 29, 2010

special request

pagi tadi dapat call dr sisuami...
sembang2 n last ade satu permintaan darinya...

enady : mama, tak apdet blog ke semalam? ( hikhik..tak pnh2 ok tanye soklan ni)

aku : tak..tak sempatla..ijai kan ade kat umah ni..dok berebut ngan dia nk guna pc...nape?

enady : ooo..takde gambar dani...papa nk tgk gambar dia ari2...

aku : lorrr...kat fesbuk kan mama dah taruk...(enady ni tak minat sgt ngan fb, jadiknye dia malas nk godek2 login akuan kat fb nun...kalau kat blog, carik je blog aku, udah nmpak ceritanya...=p)

enady : malasla nk bukak fb..(see see..itulah jawapannye)

aku : oklah oklah..ptg kang mama amik gambo dani n tempek kat sini k...(aku tau dia senyum melebo..=p)

makanyaaaa...

aku tempekla gambo2 dani kat sini ek...semuanya baru beberapa minit yg lpas...terus aku aplod...hehe..

gambo ni gelihati aku tgk...gaya apekah itu wahai dani...hakhakhak..papa sila jawab..=p

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

14 comments:

Mommy Marissa said...

pic yg last tu, gaye boxing namenye.. tecit2 dh pandai eh.. hbs la nti sis sakinah kena boxing dgn dani.. hahaha.. jgn marah eh mama dani..

mAr@ZiEy said...

Tak menahan gambar last tu..

Haiiiyaaaa....

Hehehe...da la botak..style tido ala2 kungfu..mmg sesuai..hehehe

MaMa_AdHa said...

lasaknye tido...
comey sangat

Puan Jiha said...

alala comelnye die senyum hehehe

meh aunty jiha tlg jawab: mcm tgk nak bersilat aje dani hehehe

anil lutaze said...

hahahhaha..kelako dn cumel tgk kaki dia cmtu...so sweet...

fazemy said...

Nanti aku rajin aku tepek gmbr Dani kat blog aku erh. Tak upload lg gmbrnya. Tgk dlm gmbr cam besar..tgk live kecikkkk je budaknya.

kak ami said...

amboi lum abih pantang dah pandai nak men bola.. hehehe penangan mamanya dok tgk MU time ngandung dlu tu

mama izzti said...

cepat no tumbuh rambutnyer erk..pict last sekali tu gaya boxing tu..nunjuk dia lasak nnt tuh..hehe

miss mumun said...

comelnyer dani tido cmtu.. =)
dah xbotak chin da.. da ader rambut sket2..

nuyulaisy said...

putih apa anak akak ni gebu lgi... terasa mcm nk p tgok dani jew...huhuhu

Dayu said...

dani pose baik punya untuk ayah dia. buat lepas rindu...

DiDa BumBLeBee said...

dani sgt cute! tergelak tgk pics last tu haha

chik star said...

alor lor, sian papa nye jauh.
klo bole ari2 nk tgk anak.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sgtt comel dani senyum..