Saturday, March 6, 2010

Resepsi Wan Norehan & Kamarol

aktiviti hari sabtu tadi...
ade 2 wedding yg patut aku hadiri..disebabkan masalah diri yang tidak ade keupayaan utk berjalan jauh lagi, aku terpaksa pilih salah satu...dan kebetulan, enady nk servis kete di kedai feveretnye di shah alam nun seksyen 27 dan kenduri wan norehan di seksyen 24...lagi satu kenduri tu kat taman melati, KL...sori aiman, tak dapat datangg...

berbalik pada cerita di rumah wan...sampai dalam jam kul 2 ptg...dah sampai makan dulu..kate lapo dah kul 2 kan..hehe...nanti2 la salam tuan umah ngan pengantin..hehe..buruk pangai..lauk mmg best la...aku suke ayam dia..ayam masak ape ntah...tau makan je..ngehngeh...

pandang kiri kanan, adela jumpa student itm dulu, ila sha, ila ked, erna, wan jawa, kak ciah n her husband, azli (kak ciah ni senior aku mase sekolah menengah dulu dan sekampung, tak sangka dah kawen n pregy 5 bulan...masuk itm sekali ngan aku...tapi kos lain)

lpas makan, pandang kiri kanan lagi...huhu..barula jumpa ngan kak yang....( roomate itm ) aku sampai dulu..hehe..padahal sebelum tu berchat2 kat FB tanya direction umah wan..seb baik jumpa kan kak yang...6 tahun tak jumpa ngan kak yang...dah ade anak dua dah...kimi n mika..comelll...

ok..dah dah..jom layan gambar lak...


pic ni kredit to wan jawa...

dia yg amik gambo, gambo dia lak yg takde...
thanks wan...

inai di jari wan..lain dari yg lain...name pun inai harimau..huhu..

kontrol cun habesss...hehe

butterflyyyy....

pasangan pengantin dua sejoli...

ouwhhh..aku je lain dr yg lainnn...

kimi yg sangat addicted dgn kamera....tak habis2 dgn butterfly nye...hehe..


fondant cake yg superbbb...

bila lagi dapat ketemu ye...:)

6 tahun kita tak jumpa kan kak yang...~ roomate mase sem 2 kat itm perak...

kimi mmg clever boy n very la frenly....
ngam je ngan org even baru jumpa...beshhh..auntie sayang kimi la...
mika senyap je, riso lak nk kaco2 dia...kang ngamuk lak dia..cuaca dahla panaasss..

akhir sekali...hadiah pintu dr wan dan kamarol....
cutee...

end of may, sahabatku lagi sorang nk kawen @ meru, klang....
kalau takde aral melintang, aku akan datang...
dulu berduaaa...nanti datang bertigaa...yuhuuu...

♥ honey ♥

1 comment:

FareeZan said...

kak yang ank 2 still maintain gitu. xkesempatan nk g kalu x jmp dh korg.