Wednesday, March 3, 2010

mane nk carik breast pump?

aduhh..lama la pulak aku tidak mnjengah ke blog ni...
seb baik lom ade sawang...
hehe..sebenarnya, ade jugak aku bukak2 blog ni, tapi nk apdet punyalah liatt...
ni semua gara2 5s la ni...
tapi aku suke buat 5s...sebab ntah kenape, ideaku banyak gile datang kali ni...
tak macam tahun lpas...jenuh ketuk2 kpala otak ni, namun idea tarak juga datang woo...

mata dah ngantuk ni...
motip utama tulis blog malam ni..aku nk tanya...

ade sape2 yg tau nk beli breast pump yg best2 kat mana?

yee...aku tau..

banyak kat web..cth, enjoybreastfeed, mom little one...

dan aku tak tau nk pilih yg mana satu...

nk tanyala, kot2 la para ibu2 di luar sana yg pernah mmbeli dari mana2 lama web tersebut...

boleh la share2 ngan aku yg baru nk mmbeli ni....kasik2 info sket..yg nk jual ke..

mmg cita2 aku nk BF baby selagi mampu...

♥ honey ♥

9 comments:

CikPuanMiera said...

banyak la babe..
selain drp kat website..
ko bley la try usha kat anakku ke mane2 la yg ade jual peralatan bayi...
kompom ado.. :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wuaa...aku x to plaks...hihihi..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wuaa...aku x to plaks...hihihi..

mAr@ZiEy said...

Sis..

Ape kate pg kat Manjaku kat area Bangi..kat situ segala peralatan baby byk..adik sy pernah pertime kat situ..dia ckp ade..tp tak tau la ade ke tak jenis yg akk nak..

Cik Cookie said...

cuba survey kat mother house

Puan Jiha said...

hi,

jiha beli yang auto sebab akak2 sumer recommend yang auto... i beli from my fren

jengah la ke blog die
http://littleposhykidzshoppe.blogspot.com/

nurul said...

salam..
i suggest u bli kat littlewhiz..
kat sane harge lebih murah dari biase..
i beli mcm2 brg baby kat ctu ;)
u try tgk this website www.littlewhiz.com
happy shopping ;)

FareeZan said...

http://perempuanjomblo.blogspot.com/2009/11/cerita-tentang-keghairahan-aku-dengan.html

aku penah bc kat blog ladynoe

Adlina Husaini said...

kalu ang nak fully BF hang kena invest beli yg best sket..spend lebih sket..tgk la brand avent ka spektra ka..dulu paed ada bgtau spektra ok.tp aisy tak bf so nasib baik aku tak beli yg mahal2..dulu for trial aku beli pureen manual and auto..la ni dah sedekah kat mmbe aku yg bersalin bulan lepas..