mane nk carik breast pump?

aduhh..lama la pulak aku tidak mnjengah ke blog ni...
seb baik lom ade sawang...
hehe..sebenarnya, ade jugak aku bukak2 blog ni, tapi nk apdet punyalah liatt...
ni semua gara2 5s la ni...
tapi aku suke buat 5s...sebab ntah kenape, ideaku banyak gile datang kali ni...
tak macam tahun lpas...jenuh ketuk2 kpala otak ni, namun idea tarak juga datang woo...

mata dah ngantuk ni...
motip utama tulis blog malam ni..aku nk tanya...

ade sape2 yg tau nk beli breast pump yg best2 kat mana?

yee...aku tau..

banyak kat web..cth, enjoybreastfeed, mom little one...

dan aku tak tau nk pilih yg mana satu...

nk tanyala, kot2 la para ibu2 di luar sana yg pernah mmbeli dari mana2 lama web tersebut...

boleh la share2 ngan aku yg baru nk mmbeli ni....kasik2 info sket..yg nk jual ke..

mmg cita2 aku nk BF baby selagi mampu...

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...