bila nangis maknanye...

dani n nenek..

dani dah pandai sekarang ni tau...baru 13 hari umur dia..
bila dia nangis ade 3 maksud...kira bagi hintla tu...

1. sebab dia nk susu..hausss...

2. sebab maybe dia ber**...tak selesa la kan...

dan no.3...

sebab dia nk suh kita peluk dia....huhu..ooo..pandai anak mama ni tau...dah stat ngade2 la tu...yg bestnye, bila aku dukung n peluk dia..elok je dia diam n tertdo....macam tau2 je mama dia tgh peluk dia..eh, tak jugak...kalau nenek dia peluk dia pun, dia akan diam dan terlena jugak...


hehehe..ibu aku cakap..panjang akal dah dia tu...sikit2 dah nmpak akal dia...dani dani..nanti papa balik mestui papa hepi tgk dani yg semakin mmbesar...rambut dia pun aku nmpak ade tumbuh sikit2 dah...

note : papa dani selalu tgk perkembangan anak dia kat blog ni...baru papa tau kan mama tulis blog ni ade gunanya..hikhik

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...