Tuesday, March 23, 2010

bila nangis maknanye...

dani n nenek..

dani dah pandai sekarang ni tau...baru 13 hari umur dia..
bila dia nangis ade 3 maksud...kira bagi hintla tu...

1. sebab dia nk susu..hausss...

2. sebab maybe dia ber**...tak selesa la kan...

dan no.3...

sebab dia nk suh kita peluk dia....huhu..ooo..pandai anak mama ni tau...dah stat ngade2 la tu...yg bestnye, bila aku dukung n peluk dia..elok je dia diam n tertdo....macam tau2 je mama dia tgh peluk dia..eh, tak jugak...kalau nenek dia peluk dia pun, dia akan diam dan terlena jugak...


hehehe..ibu aku cakap..panjang akal dah dia tu...sikit2 dah nmpak akal dia...dani dani..nanti papa balik mestui papa hepi tgk dani yg semakin mmbesar...rambut dia pun aku nmpak ade tumbuh sikit2 dah...

note : papa dani selalu tgk perkembangan anak dia kat blog ni...baru papa tau kan mama tulis blog ni ade gunanya..hikhik

♥ honey ♥

6 comments:

Mama Hanim said...

salam..dani sgt cute..

DiDa BumBLeBee said...

ur son is so cute! harap ana sehat2 je kat sane eh. take care!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

xpe...nti papa balek k...mama jg anak papa bek2...hihihi..

Ceera said...

jadikla papa dia tengok anaknye kat sini.. dari takde sumber langsung kan.. kalau tak lagi sedih papanye sebab takleh tengok anak membesar depan mata..

anil lutaze said...

comelnye...pandai er...hehehehe

QueenWizza said...

hehe cumel tul..x sbr.. hehe