pagi petang adalah meeting

haddduuii..( baca dan sebut macam johan raja lawak tu buat ek) hehe...
ari ni pagi petang meeting...hadduiii lagi...
satu hari tak ketuk2 kat keyboard ni utk buat keje...plus apdet status kat FB, plus apdet blog..haha..
petang ni baru rase free..ni pun dah kul 5 ptg..kalau nk buat keje mmg takkan habis sebab lama nak amik masa buat sesuatu keje tu...
carik fail, bukak fail, catat rekod, buat surat, macam2 la...
so, aku amik keputusan esokla aku stat ngabihkan keje yg failnye dah tinggi bergunung2 tu..
aku kena habiskan cepat keje2 tu sebelum cuti panjang ni..kalau tak..kesian kat opismate aku sorang tu, rozi...dia akan tanggung kerja ku sepanjang 2 bulan nanti...dahla keje aku ngan dia mmg keje yang hard core utk seksyen ni..huhu..sian rozi, takpe...sabar ek, nanti turn ko, aku take over lak ye..bila tu? aku pun tak tau..hehe...

bos ku sudah bercuti hari ni sampaila 17 hb..18 hb baru naik keje...
bos cuti bukan bermakna aku akn dapat rest ye..tidak tidak...beliau sudah siap2 meninggalkan kerja2 utk ku..hehe...takpe bos, saya buat!!!
cuti2 malaysia katenye..destinasi...tak tau...huhu..apo2lah ciksu oiii...ke ciksu sambut CNY? hahaha...balik nk limau ok..tak kire...hikhik..

sekian coret2 petang driku...

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...