Skip to main content

CONTEST ANNIVERSARY @ SHOPPERLICIOUS

- STICKY MODE -

Attention Ladiesss!!!Coming March genap Shopperlicious setahun!! Sempena Anniversary Shopperlicious, we alls nk buat contest & bg hadiah kt u alls.. =) So jom ler try klu korang nk dpt kasut free.. Caranya we alls explain kt bawah..
T&C!!
1- Be my followers!! ( yg ni mmg WAJIB!)
2- Buat post ttg Shopperlicious dlm blog korang dgn cara yg plg kreatif, inovatif & b`jaya m`beri kesan kpd readers..
4- Ceritakan skali item yg pernah korang beli di Shopperlicious (**sekiranya ada).
3- Korang blh copy pic dr Shopperlicious & m`edit utk tujuan contest ni kat blog @ youtube
5- Setiap post @ promosi harus di sertakan link http://shopp3rlicious.blogspot.com/
6- Dlm post korang mst juga ada ayat ni " kenapa kene beli kasut di Shopperlicious kerana..... "
Hadiah!!
1st winner - 2 pairs wedges + 2 pairs earing + watch +padding shoe +mystery gift
2nd winner - 1 pairs wedges + earing + belt + padding shoe +mystery gift
** Saguhati akan di berikan kpd post yg di rasakan layak**
So kepada yg b`minat cpt2 la buat post & send email ke Shopperlicious details kat bawah..
Tarikh tutup penyertaan 10/3/2010.. Pemenang akan di umumkan pd 18/3/2010..

Email Subject: CONTEST ANNIVERSARY
Link Blog:
Name:
Address:
Contact No:
Skin Color: ( supaya dpt beri wedges yg match kaler skin)

***************************************************

OK...rasa teruja pulak nk join sebab hadiahnye tu..best wooo...2 pasang wedges n lain2 tu...

lagipun dah terbukti keselesaan kasut2 di Shopperlicious ni...

sampai 3 pasang ok aku dah beli...

nanti nk beli lagi lpas aku deliver...

syarat-syarat nye... :

1- Be my followers!! ( yg ni mmg WAJIB!)

aku dah pun menjadi follower Shopperlicious ni sejak awal lagi dia bukak blog ni...

2- Buat post ttg Shopperlicious dlm blog korang dgn cara yg plg kreatif, inovatif & b`jaya m`beri kesan kpd readers..

hehe..boleh diterima pakai ke ek post2 ni...banyak dah aku buat post pasal Shopperlicious ni..
ramai jugakla readers yg bertanya tentang kasut2 di Shopperlicious ni...kawan2 sendiri pun ade..siap nk jadikan aku mentor tu yg klako tu...means : bila aku beli dia pun akan beli..kalau aku tau la Shopperlicious buat contest ni, aku dah save dah sms2 dan email2 dan komen2 yg aku terima dr org yang berminat nk beli belah kat Shopperlicious ni..malangnye, aku tidak save satu pun...=p

antaranya...(klik je kat link tu)

- http://honeysour00.blogspot.com/2009/03/kasik-promote-sket.html

- http://honeysour00.blogspot.com/2009/03/stok-tudung-baru.html

- http://honeysour00.blogspot.com/2009/05/kasut-di-shopper.html

- http://honeysour00.blogspot.com/2009/07/aku-beli-kasut.html

- http://honeysour00.blogspot.com/2009/12/jom-beli-kasut.html

4- Ceritakan skali item yg pernah korang beli di Shopperlicious (**sekiranya ada).

antara kasut2 yang pernah aku beli kat Shopperlicious..

kasut yang pertama aku beli kat Shopperlicious...sampai la ni masih bertahan lagi...cuma aku tak dapat nk pakai lagi sekarang ni sebab kakiku mmbengkak disebabkan pregy...nanti lpas bersalin harus ku pakai balik...huhu
kasut kedua...hahaha..inai kawen masih lagi di jari kaki...

kasut ketiga...yg ni tak dapat nk show off kaki sendiri lagi...sebab aku tak pakai lagi...ade lagi tersimpan elok dalam kotak...mmg plan nk pakai lpas bersalin nanti...

3- Korang blh copy pic dr Shopperlicious & m`edit utk tujuan contest ni kat blog @ youtube

gambar sendiri je kot...hehe..

5- Setiap post @ promosi harus di sertakan link http://shopp3rlicious.blogspot.com/

- done!
6- Dlm post korang mst juga ada ayat ni " kenapa kene beli kasut di Shopperlicious kerana..... "

- kenapa kene beli kasut di Shopperlicious kerana..................

saya adalah peminat wedges...mostly kasut yang dijual adalah wedges...bentuk fizikal badan saya yg agak berisi amatlah selesa apabila menggayakan wedges dari Heels...design kasut2nye juga menarik, tertarik dan mmg da boom lahh..., kerjasama dari Shopperlicious juga bagus...means : kalau aku booking kasut tu, otomatik dia akan reserve kat kite...tak jual kat org lain dah...

ok, itu saje syarat2nye....
dengan harapan yg tak terlalu tinggi..hehe...( kang kalau mgharap menang kang, tetiba tak menang kang, frust menonggeng lak aku nanti, lebih baik pk join contest ni sekadar nk promote kasut2 di shopperlicous ni di samping diberi peluang utk mmenangi hadiah yang mmang best tu...)
lagipun, dah terbukti keselesaannya bila aku pakai sendiri...dan aku mmg berwaspada bila aku pakai kasut ni time raya ari tu..takut ade org kidnap lagi..hahahha...dah penah kena kidnap tau kasut aku yg kaler itam tu...seb baik dipulangkan balik...hehe..

AKHIR KATA : MARILAH KITA RAMAI2 JOIN CONTEST NI...YG TAK PNAH MMBELI BELAH DI SHOPPERLICIOUS NI PUN BOLEH JOIN...
♥ honey ♥
Post a Comment

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Salam alaik,

Saudara Abdul Aziz dari Kelantan bertanya bagaimana cara nak kurangkan populasi Ulat Gonggok di rumahnya. Saya rasa mungkin ada sarangnya di tanah berdekatan.

Biar kita kenal dulu makhluk alam yang bernama Ulat Gonggok:
1. Umur Nyawa : 5 tahun ( kalau cukup makan )
2. Jumlah sekali bertelur : 200 hingga 300 butir
3. Banyaknya kaki : dalam 400
4. Bahaya tak : tak berbahaya kecuali kepada yang ada alergi
5. Kumpulan Kehidupan : arthropoda anak beranak ketam ( bukan serangga )
6. Tempat ia paling minat buat sarang : TEMPAT LEMBAB
7. Makanan Utama : DAUN-DAUN dan DAHAN-DAHAN reput
8. Kenapa ia masuk rumah : CARI TEMPAT BERTEDUH jika hujan lebat sangat
9. Boleh ke bersarang kat rumah : Selagi ada makanan dan kelembapan seperti di belakang almari, lubang-lubang tepi sinki dapur, tempat longgokan kertas atau pakaian yang lembab.

Bila kita kenal Ulat Gonggok, kita dah boleh kurangkan jumlahnya:

1. Dalam rumah :
>> cari tempat lembab dan punca lembab. Kalau sebabnya air menitis dari paip…

Tanda-tanda nak bersalin

sumber dari : here

Apakah tanda-tanda hampir bersalin? Tanda-tanda bersalin berbeza bagi kebanyakan wanita.

Bayi turun ke bawah

Perut menjadi ringan sekitar dua minggu sebelum kelahiran kerana kepala bayi sudah pun 'turun' ke dalam kawasan rangka tulang pelvis. Anda mungkin terasa:
sakit di bahagian kelangkang kerana bayi menekan.kerap membuang air kecil semasa ini kerana bayi menekan pundi kencingsakit perut, memulaskerap buang air besarkerap terkentut

Keluar lendir pekat atau keluar darah bercampur lendirLendir pekat seperti gam lekang dari laluan pintu rahim apabila pintu rahim mula menipis.Lendir bercampur darah pula keluar apabila pintu rahim mula membuka. Boleh berlaku beberapa jam atau beberapa hari sebelum bersalin. Segera ke hospital.Sakit belakang
Bayi beralih dan menekan tulang belakang anda.
Untuk mengurangkan sakit belakang anda, posisikan diri anda seperti merangkak (tapi jangan merangkak ke depan!), dan angkat atau tinggikan badan anda ke atas, tunggu kiraan 5 dan re…

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP

MAIWP - Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan
Tadika ni agak famous jugak di kawasan Putrajaya. Selain daripada silibus nya yang islamik, transit sampai petang, yuran bulanannya yang agak mampu bayar jugak menjadi pilihan bagi golongan pertengahan di Putrajaya ni. Yuran murah tu bonus.. :)
Ingat lagi tahun lepas mencarik dan pening nak buat pilihan nak sekolahkan Dani ni. Akhirnya sekolah ni menjadi pilihan bagi aku n husband. Dah isi borang bagai tapi lupa nak hantar. Nama Dani tercicir. Frust menonggeng aku. Then decide nak hantar dia ke sekolah tadika KEMAS kat Ayer Hitam. Dah register bagai. Tengah beli baju sekolah kat Serdang, dapat whatsapp yang Dani dapat sekolah kat Tadika Al-Hidayah MAIWP kat Presint 9.
Alhamdulillah... Sadis kalau diingat2 balik... :) 
Ada aku kisahkan dalam blog ni dulu... http://honeysour00.blogspot.com/2015/01/tadika-islam-maiwp-al-hidayah-presint-9.html
Tahun depan Dani 6 tahun, aku nak continue je dia sekolah kat situ. Habiskan segala-gala yang dia d…