Checkup 32 minggu

semalam aku g check up kat tempat biasa la kan...bulan2 terakhir ni enady kate dia nk temankan...aku ok je, lagi bagus..takyah susah aku drive..hehe..thanks papa...
tapi semalam lpas amik darah BSP kat KD Desa Putra tu, aku kena g KK Dengkil utk scan baby...

result checkup :

Berat ~ naik sket 0.9 kg...
HB ~ 11.6 gm..bestttt sangat sebab dah kembali normal...
BSP(kandungan gula dlm darah ) ~ 4.8/5.2/5.6/4.3 : normal

result scan :

uri : kat atas...alhamdulillah...
berat baby : 2.219kg ( nmpak tak dalam gambar kat ataas yg aku bulatkan tu )



♥ honey ♥

4 comments:

fazemy said...

U are such a happy mommy to the be. Smua result A. Good!

Diarihatiku1976 said...

kejap je kan.. ni baby boy ke girls ni...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

x sabanyerr aku nk melalui saat2 cmni...emmm...

ros said...

salam,jemputlah singgah & follow blog sy ya..tq

Nasi Bamboo Sungai Klah

Lamaaaa dah mengidam Nasi Bamboo ni... Padahal kalau balik kampung Perak memang lalu kat sini. Tapi selalu tutup dah. Dia bukak pukul 10.30 ...