yey! ABC Fradoo..finally

akhirnya...
aku dapat jugak terjah ke sini...
Shah Alam Seksyen 2...
terima kasih pada kakak kesayanganku, kak ila aka jivebumz
dia yang mmperkenalkan tempat ini kpdaku...
g tgk kat blog dia la pasal ABC ni..

meriah kan ABC dia...
sangat sedap ok!
mmg sedap!
harga mmg berbaloi-baloi...hanya RM2.50 saje..

hari ahad lpas on 06 dec
lpas check out from PD..
awal lagi nak sampai rumah...
macam2 agenda nak pegi..
mulanye nk terjah ke Teluk Kemang, tapi jam mase tu pukul 1.15 tengahari..
alahaii..panas terik lak..malasla nk pegi...
on the way balik Putrajaya, macam2 dah lam kepala otak ni...
enady ajak g makan McD, makan kat steambot at Johnny, g umah akak dia la...
perut kenyang lagi...
aku cdng nk jalan2 n makan yg lite2 saje...

last2 terus ke Puchong dulu sebab nk amik lappy n berukband aku
kat ijai , ari tu dia pinjam jap..
lpas balik tu barulah aku ajak enady ke Seksyen 2...
call kak jibam dulu, tanye kat area mane...
hehe..sori kak ila, ganggu tdo kak ila mase tu..


tak susah carik, sebab dia kat dalam food court kat sebelah KFC drive Thru tu saje..
dah nmpk dr luar ABC Fradoo...
korang pegila rase...

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...