check up 5 bulan stengah

hahahha...
ni semua gara2 Hb ku turun last 2 weeks..
dan aku dikehendaki utk datang 2 minggu lpas last check up 5 bulan ari tu...
esok ye...
aku masuk lambat ke opis...
tak taula enady mau temankan atau tak..
rasenye macam tak kot...
aduii, dahla aku dgn selesema nye...
selesema bukan yang biasa2 tu ye kawan2...
selesema yang boleh pening kepala bila asyik disedut...srettt srettt,..gituuu...=p
yela, toilet dahla jauh sebatu...
takkan tiap kali aku rase nak hembus hingus terpaksa lak aku lari g toilet...
nak hembus kat tgh2 partition ni kang, ade plak yang dok perli2 aku kang..hehehe..

org kate, kan pregy kan tak leh makan ubat sebarangan kan..
takut effect kat baby nanti...
kalau tak nak makan ubat, minumla air jus oren...
jus oren kan vitamin C...
vitamin C boleh ilangkan selesema, tapi take time la..
takkanlah terus baikkan...
kalau mkn ubat, gerenti sehari 2 dah baik...
minum fresh orange suam ye, jgn lak g bantai ais...
tu untuk kurangkan sesak nafas kat dada ni...
mujarab atau tak, depend on kondisi diri masing2...
sekian petua dri saya..
hahaha..petua lagi...lariiikkkk...

note : setia menanti suamiku dtg ambil..huhu..ingat lehla balik awal..
last2 kena tgu jugak sampai kul 6.30 ptg ni..adeii..
takpe takpe, dia da ontheway da tu...

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...