syawal bersama BSWP 2009

ini kes aaa...
kes mase ari isnin lepas...
lambatnye aku apdet kan..
itu tanda2 ape ek...
hahahaha...

tu malas namanye....

bertempat di Dining Dewan Teater, Aras 1, MOF, Putrajaya..
majlis bermula pada pukul 12.00 tengahari..
ramaila tetamu VIP yg datang..
tapi MK II tu takdelah...
ni antara bahagian je...
oh ye MK II tu standard for Menteri Kewangan II
YB Ahmad husni
of kos MK I - PM kite, Dato' Najib...
sedikit info ye di pagi hari
bagi yg tak tau..hehehehe..





bersama bos kesayangan...
actually semua bos aku sayang...
tapi buat masa ni, aku berkhidmat terus bawah bos yg ni..Ciksu...
sebab tu aku sayang lebih..hahahha..
bukan ape, nanti laporan prestasi ujung tahun naikla..ngehngehngeh..
aku tulis ni sebab aku tau staff opis aku ni ramai yg baca blog aku..
hehehhe...


tiap2 kali aku pegi jamuan mane2..sate mesti tak ketinggalan...
kan kan..
bila tgk daun pisang ni, korang teka ape yg ade dlm daun pisang tu..

dan baru ku tahu, bosku mmg hantu benda tu...
hantu tu means suka tahap gaban lah ek...


♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...