sape nak tgk mak buyung ..hahahaha

: kat umah mak..Pahang..abaikan kain2 yang berlipat n tak tersusun lagi tu..;

tajuk kat atas utk sape yg nk tgk je tau..
hahahaahaha...kalau tak nak tgk sila skip ke blog lain..=p
saje tempek kat cni utk kenangan diri sendiri..
lagipun boleh la tunjuk kat ibu ayah..
kat kampung i dah ade strimik u...
aku dah suh dah dorang bukak blog aku hari2..
hehe..

lagi satu, sebab nanti bolehla anak aku tgk nanti bila dah beso..
kan baby kan...
tgklah, betapa mama mu sangat cute bila pregnen..
hahahah..aku dah masuk bakul dah ni weii...
udah udah...
layan gambo...


note : bila pakai baju kurung taklah bape nak nampak sangat perut aku beso..
bila pakai baju ni, nampak buncit lak..
nak tau tak..tu baju ibu aku dulu mase dia pegnen..
still elok lagi...hehehe..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...