FarmVille


tau tak nape aku dah macam layan tak layan aje blog?
hahaha...
sebab sekarang aku tgh gile main Farmville ni..
hilang ingatan jap bila aku main game ni...
tak lena tdo woo kalau tak berkebun..
sampai nk tdo pun terbayang2 nak menuai esok nye..
ngehngehngeh..

tapi blog tetap aku tak lupe...
mane leh lupe...
kenangan ni utk mase tua aku nanti..

sape2 yang nk jadikan aku neighbour atau nak jadi neighbour aku...
eh same jela kan..
meh add aku meh kat Facebook..

anacomey_84@yahoo.com

see ya...
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...