aku google saje


hikhikhik...
nak gelak dulu la...
mmm..ingat tak entry semalam ni...

http://honeysour00.blogspot.com/2009/10/wahai-suami-yang-baik-hati-lagi.html

hehehe..kan aku taruk gambo ni kan...


sorilah korang...
sebab ramai yg pecaya tu gambo perut aku..

bukanla weiii..bukan tau..muukannn..mukan mukan..
hah..bape banyak mukan (bukan) da..
gambo tu aku google saje...
takkan le aku nk letak gambo perut aku lak kan..
bahaya wooo..18 sx dah nanti kang..

utk adik aku yang nun kat UIA nun..
sori dik, tu bukan gambo perut along yer...
tu gambo along curik kat google...
harap maklum..
dan juge utk pengetahuan adik, along belom tau lagi jantina baby dlm perut along ini..hihihi..
nanti2 dah tau along roger kamu k..

korang2 pun, jgn pecaya lagi ek..
aku pun lupa la nak mention kat ctu, gambo tu aku hanya google..
aiyarkk..
soriii...


♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...