award bulan ini

hai geng, aku dapat award pagi2 ni...

thanks to adlinahusaini

5 fakta pemberi award:

1. adlinahusaini merupakan jiran sebelah umah aku kat Desa Pinggiran Putra

2. adlina nasmi nama dia, husaini tu nama husband dia

3. satu opis ngan aku, dia tingkat 5, aku tingkat 4, dia pegawai, aku org bawahan je...

4. ade sorang baby boy yang chubby (geram je tgk), aisy hafiy namanya n baru berusia 4 bulan

5. suka bagi makanan macam2 kat aku, sampai sekarang aku belum berkesempatan nak membalasnya, maklumlah mood masak ntah mane peginye...hiks=p sabar ye na...akan kupulangkan jua pinggan mangkukmu itu...

6. tak lama lagi nak pindah kuarters..huhu..takdak geng la enady..(husband dia geng hisap rokok enady..hehe..)

eh, terlebih pulak...

ok itu saje...

aku pas kan jugak award ni kpada my followers...silalah ambik wahai kawan2...

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...