ana aka miera : ex bos kita dah nak kawen raya ni


to nur ana aka miera :

hehe..cik ita dah nak kawen..
really suprise kan..
dalam diam2 dia dok mengatur perancangan...
dia dulu kan pnah jadi bos ko...
pnah jadi bos aku juge..
dan sekarang..dia jaga akaun amanah kembali..
tempatnya digantikan dgn PTD kontrak baru
En. Izwan tak larat nak buat akaun amanah sorang2..

sila take note k...
aku menyampaikan je...
nanti cakap aku tak citer lak kan..
oh ye, en.izwan pun bakal menamatkan zaman bujang nye juge...
pada bulan 10 ni..
tgh tgu kad...

ade lagi sorang yg akan mengikut jejak langkah PTD 2 orang ni..
sapeee...???

tu tungguuu..
supriseeee....

ok dah...


note : motip aku buat entry ni,
aku takde kredit nak call n massage..sebenarnya kalau tulis msg malas nak taip pepanjang,
nak call, banyak citer nak citer..kang prepaid aku habih..
ko bil takpe..ahaks=p

nak ym, ym dah kna block pulak...
nak bukak pakai ultrasurf, kang jadik lembap pc aku
aku nak cll opis ko. aku takde no...
ko je yg boleh n selalu call aku..=p
sekian..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...