sesi bergambar

semalam telah diadakan sesi bergambar utk satu seksyen
sempena dgn big bos nak bersara...
Tn. Hj. Othman bersara pilihan..
so..layan la gambar2 ni ok..official yang tak berapa...
cuba tgk kat ujung yg pakai baju hijau n kelabu...
mentang2 pakai kamera aku...sibuk buat peace ek...
kan dah takde gamba official..
huhu..marah ni..hehe..=p

ni baru tak official...
pada orang2 yang pandai buat free style je yang berjaya menjadikan gambar ini unofficial...
tgkla..yang tiga orang depan senget2 tu bos2 kitorang tau...
betapa sporting nye...
big bos bersama pembantu2 tadbirnye..
dari kiri : ibuafiqah, prettydyana, aku, tn. hj, rozi, nor n amigrow

nilah kaum lelaki yang tinggal di seksyen aku...
dulu ramai...tak caya tgk gambar ni..
gambar raya tahun lpas mase jamuan...
ramai lagi kaum2 adam..
hari ni..tiada lagi macam dulu..
ni group pegawai2...
yang kaler grey tu bos aku...
cik su, sangat sempoii orangnye..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...