@ pizza hut alamanda

hati sedih2 pun, raut muka ni kna senyum...
sabar dalam hati...
thanks to kawan2 baik yang ambil berat pasal aku...
jgn risau, aku masih kental menahan emosi...=p

meh layan ape yang makan mase berbuka semalam...
25hb bagi org gov..hari gaji kan...
mmg aku tgu hari gaji ni sebab aku nak blanje enady makan pizza...
aku ngidam giler pizza ni...
enady nak bawak dah hari tu, tapi aku cakap nanti..
tgu aku gaji...sebab dah niat nak blanje dia makan...
jadinye, semalam pas balik keje..
enady amik aku balik keje, terus ke Pizza HUt Alamanda...
sampai pizza tgk dah hampir nak full booked...
nasib baik sampai turn aku mmg ngam2 table hanya utk 2 orang je...

lpas order n tgk meja, masuk Carrefour jap...
carik Milo, Susu n gula...
mase ni lah aku sentap sket ngan enady...
ntah ape kena ntah...
berebut nak beli susu...
aku nak yang ni dia suh beli yang ni...
pening aku...last2 aku buat2 tak nak beli...
tapi beli jugak sebab stok susu kat umah dah habis..
masuk pizza muka sentap..
ish ish ish...sian enady...
tapi lama2 aku cair jugak dengan pujukan dia...
aku manelah tahan gaduh lelame ngan dia..

ok..dah bukak puasa..
baca doa n terus ngappp...
tak toleh dah kiri kanan...
akhirnya..berjaya jugak makan ape yg aku ngidam..

awal2 lagi aku mmg nak makan ni..
fruit salad ni...
nak buat sendiri.. malas..
padahal tau je macam mane buat nye..
roti ni wajib cicah ngan soup..
orange juice..
muka aku takde sebab mood baru nak baik2 ngan enady..
so, aku layan dia je bergambar...
sentap sentap jugak...
tapi tgkla...
hahaha..licinnn...
pizza je tak habis...
tak larat nak habiskan 2 slice lagi...
tapau la bawak balik...

sekian menu berbuka semalam...

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...