kononnyer bersahur

hehehe...entry makan2 lagi...
mampuihhh la...nasib belum poser lagi kan...
takpe takpe...
ni adalah kes lpas turun dari Genting ari tu...
abg lan n akak mmg dah janji...eh janji ke?? =p
kalau tak tdo kat genting nun...
duit yg budget utk sewa hotel tu akan diguna pakai untuk makan ikan bakar...
jadiknye, weols tak jadi nak tdo kat atas nun...
makanya abg lan n akak blanje makan ikan bakar...
tempatnya....
hehe..cuba teka...?

aku diberi mandat utk membuat pilihan tempat...
oh..tentunya aku pilih Bagan Lalang...
yeay...mmg g kat situ pun...
name raestoran adalah Restorang Seri Bayu ye kawan2...

ikan siakap masak steam limau...
sedapla...
first time aku rase masak steam limau ni...
harus carik resepi ni...

jangan terpedaya dgn itu pinggan n lauk2 tu ek...
aku makan sikit je...
ain n anas sabotaj aku letak pinggan2 dorang kat ctu...
huhu...





sampai kedai ni tutup kitorang tak habis2 makan lagi...
hiks=p
tau kul bape...
dah kul 2 pagi ok...
aku dah niat sahur dah...
tapi hampa n kecewa...
esonya kul 10 pagi, aku dah loya2 n muntah2...
huhu..habis batal poser...
macam mane nak poser ni weyyy...
perut aku ni tak leh terlampau kenyang n terlampau lapar...
dulu aku tak suke makan berulang...
means kalau makan pagi tu dah berat...dalam kul 2 or 3 baru aku makan nasik lagi...
tapi kali ni...
aku kna makan kerap...
kuantiti sikit...
kalau tak nanti...uwwweeeeekkk...
wohhooo..tak tahan aku bila muntah....

lupe nak bagitau lagi...
harga untuk semua2 yang makan2 tu kan...
percaya tak hanya RM97.00...
bayangkan lah kitorang amik macam2 tau...
sangat murah...i likee....
tapi ari tu, nafsu makan aku tak kuat macam first dulu...
ntah...tekak ibu mengandung ni tak dapat2 pizza lagi mase tu..
hahaha....lagi2 pizza...
kopakla enady nanti kalau hari2 makan pizza.....

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...