Holiday @ Genting ~ Closing

hahaha..sudah cukup cukup aku tayang gambar genting ni...
ni last ok...
kalau ade lagi nanti jgn marah ek...
sebab takat ni je yang sempat aku godek kat lappy n kecikkan...
gambar banyak giler...

mesti korang tertanya2 napela aku asyik pegang rabbit tu je..
act, aku dapat hadiah main campak2 bola dalam botol tu...
kat dalam theme park banyak giler game tu...
gamenye berbeza2 tapi adiah nye majoriti anak patung...
ank patung besar n kecik...
aku dapat 2 yang small..
n satu yang medium..
yang rabbit tu yg medium la...
bertambah la collection teddy bear aku kat rumah tu...
hehe..takyah dah beli utk anak nanti..wakakaka..



kanak-kanak terbiar..hiks=p...
cute je we all...
ahaks..puji diri sendiri nampak...huhu..


ok...
itu saja buah tangan dari genting...
entry lpas turun dari genting akan menyusul nanti...

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...