selamat pengantin baru YAH & FADZIR


AHAD bersamaan 19 Julai 2009..
termetrilah 2 hati antara Yah n Padil....
SElamat Pengantin Baru Yah n Padil...
semoga kekal bahagia hingga ke anak cucu...
Yah adalah kakak sepupuku...
tapi dah bese panggil aku kau...
yah adalah brutal ok...
jadi bila dia pakai baju pengantin itu...
terasalah sangat sopannye beliau...
hahaha...lawa ko yah sekali sekala ko pakai mcm tu...
make up bagai tu kan...hikhikhik...

majlis kenduri buat kecil kecil sahaja...
tak de besar2 macam aku n No dan bakal menyusul ain...
oh ye, dalam family belah ayah aku ni
aku,yah, nor n ain
adalah sepupu yang kira besar n boleh geng la...
sebab adik2 yg lain kecik2 lagi..
Nor ~ anak wancu
Yah ~ anak mak uda
aku ~ anak ayahcu ( gelaran bagi dorang )
ain ~ anak wancik

dan yg best..semuanya kawen tahun ni...
huhu...
dimulakan dengan Nor pada april yg lpas...
aku bulan jun lpas...
yah minggu lpas bulan tujuh...~ aku langkah bendul...hiks=p
n ain bulan lapan..minggu depan ~ taklama dah tu...
satu perancangan yang baik oleh kami..huahuahuahua...

: tuan blog :

: rumah kenduri Yah tak jauh je dr umah aku..so, aku jalan kaki saje :

: aku yg dah agak berisi..dr kiri- nisa, aku n ika..kat blakang yang nyebok tu abg nuar..haha :

: sepupu2 n adikku.. :

: upacara akad nikah..aku segan nk temankan Yah..sebab tgkla dia dok kat mane..tu haa..tengah tengah...akad nikah djalankan pada pukul 11 pagi.. :

: cincin nikah dari Padil :

: makeup ko berjaya membuatkan wajah ko berubah 100% :

: semoga berbahagia bersama suami tercinta.. :
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...