@ nilai 3

huhu..ni adalah citer yang tersimpan berkurun lamanye...
ala, tak la lama sangat...
last 2 week...
hari sabtu kalau tak silap...
enady dapat elaun sket...
mmg dia berhajat kalau dia dapat elaun dia ari tu...
dia nak ajak aku g nilai..
nak beli tikar buluh tu...
so, mmg dapatlah kan....
tu yg pic kat nilai aku taruk..
wife bos enady kate, kalau hari sabtu ahad...
barang2 kat nilai akan jadik tinggi...
tikar buluh tu harga kalau hari biasa..
harga dia boleh dapat RM35 paling rendah..
yang besarla..yg 7 x 10 tu..
harga hari minggu akan mencecah sehingga RM70.00!!!
gile mahal kan...
so, kitorang decide...pegi just nak servei2 je...
bila servei2 tu...
first kedai kitorang masuk, harga tikar buluh hanya RM40.00...
kitorang yang excited ni, terus tak ckp ape,
terus je menonong g beli...
yelah, takut kedai lain mahal lak harga dia kan...
pilih2 n beli...
pastu, aku jalan2 lagi...
terserempak la lagi dgn kedai karpet kan...
saje la aku tanya harga tikar buluh tu..
nak tau berapa...
RM35.00!!!!!...sakit hati kan...huhu/....
takleh pakai la kate2 wife bos enady tu..huhu...
tapi takpelah, beza RM5 je....redha ajelah...
jalan2 lagi...
enady berhajat nak beli ni..
ayat2 al-quran kat dinding tu...

inilah hasilnya...
hasil rembatan dari NIlai...
ermm..rumah aku takde sofa tau...
malas nak taruk...
sebab nanti kalau family dtg umah jadi sempit...
takat ni lah yg kitorang mampu dulu...
mmg ade perancangan nak beli sofa bentuk L tu...
tapi nanti dulu...

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...