bersama mereka di Noodle Station

semalam lunch kat Noodle Station kat alamanda nun...
mane lagi kitorang yang keje kat Putrajaya nak g kan..
hehe..alamanda tu adalah tempat wajib dikunjungi di kala terasa nak makan fastfood atau yang pelik2...
kami berlima...
aku, rozi, ibuafiqah, amigrow n kak mas..
nilah antara geng2 yang kpalanya ngam ho kat opis...
sayangnye prettydyana takde...
dia ader hal lain...
tak dpt nak join...
sampai je alamanda, tak tau nak makan ape...
last2 decide makan kat Noodle Station..
aku punye ideala ni...
hehe.mmg dah lama nak makan kat cni...
tapi pahamlah enady tu...
manelah dia nak makan kat tempat2 yang dia tak biasa pegi...
kalau KFC, Pizza Hut, McD...
tu dia sukala...

nor bad la makanan dia...
aku order Noodle with Tomyam Seafood...
lebih kurangla tajunye...padahal panjang lagi tajuknye...
no bape aku tak ingat dah..
kak mas

kak amigrow
Cik Rozi
ibuafiqah aka Kak N
akhir sekali...
Land Lord la...hehe..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...