packing packing

ni antara barang2 yg aku beli kat Mydin Usj nun...
pastu bawak g umag makcik aku kat POrt Klang...
packing kat sana...
memula aku ingat aku nk packing sendiri je...
tapi anak2 makcik aka sepupuku plak yg excited nak buat...
1000 pcs..aku beli..ni untuk diagihkan pd org kampung...
senang skit aku nk bungkus...
kalau bg telur kang, cepat basi lak..
lagipun aku tak sure sedara2 aku balik awal ke tak untuk tolong rebus telur...
so, aku n ibu decide nk beli puding saje...
utk vip lain plak cerita nye...
ksik beg maa..
si aliah...anak ucu yg paling kecik...
baru darjah 3..dia la yg excited nk buat semua2 tu..
aku tak kesah.;.lagi senang...
aku boleh siapkan jahit manik aku tu...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...