hadiah kawen from kak ani

bukan nak tayang atau nak ape ek bila aku tunjuk gambar2 adiah kawen yang aku baru dapat ni...
kang ade yg cakap aku nak berlagak lak kang...
blog ni macam diari aku...
utk tatapan ari tua..
jadi ape2 perkara yang aku rase seronok..
akan ku abadikan dalm blog ini...
harap maklum..
heeeeeee..dah dah...
adiah ni aku dapat from ex-opismate aku ni...
kak ani...
walaupun dia dah tukar department lain..
tetap jugak ingat kat aku..hikhikhik..
tq kak ani...
sayang kak ani..muah muah muah..
pic ni aku curik dr blog anak dia...
yaya, akak amik ek...=p
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...