fitting baju kawen

eh bukan terus balik la lpas beli tiket tu...
terus g carik kedai mak andam yg aku sewa baju kawen tu..
sebab nk g fitting..
dan juge aku nk cancel pelamin n fotografer...
enady dapat sponsor dr ustaz dia mase kecik2 dulu untuk khemah makan beradab...
umah laki takyah sanding katenye...
makan beradab je...
aku ikut je..kate sponsor kan..
harusla senyum lebar2..ngengengenge...
berkenan gak ngan baju2 baru kat butik ni..
sweet kan...
sekarang ni dah jadik trend bila satu kaler campur ngan kaler yg lain...
tapi banyak yg mix ngan putih cream...


Post a Comment

Selamat Hari Rayaaaaaa 2017

hai uollsss... Jangan suruh ai tukar tajuk ye. Sememangnyaaaaa betulllll niii adalahhh entryyyy Rayaaaa 2017777 kahkahkahkahkah. Weyhhh,...