fitting baju kawen

eh bukan terus balik la lpas beli tiket tu...
terus g carik kedai mak andam yg aku sewa baju kawen tu..
sebab nk g fitting..
dan juge aku nk cancel pelamin n fotografer...
enady dapat sponsor dr ustaz dia mase kecik2 dulu untuk khemah makan beradab...
umah laki takyah sanding katenye...
makan beradab je...
aku ikut je..kate sponsor kan..
harusla senyum lebar2..ngengengenge...
berkenan gak ngan baju2 baru kat butik ni..
sweet kan...
sekarang ni dah jadik trend bila satu kaler campur ngan kaler yg lain...
tapi banyak yg mix ngan putih cream...


Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...