HIV Test

petang semalam...
dah alang2 cuti tu kan...
terus ajak en.ady g buat HIV Test..
siap2 semua..dalam kul 1.15 ptg gerak..
sampai Poliklinik Shah Alam dalam kul 1.53ptg..
nasib baikla jumpa mbr kitorang mase saye keje kilang dulu...
raat...dia pun nikah tarikh same ngan saye...
tak dpt lah kan nak g knduri dia...
Raat la yg bagitau kna amik borang dulu kat Jabatan Agama Islam Selangor...
kat depan Masjid Shah Alam tu...
kitorang dah tanya ramai org dah,
prosedur nak buat HIV Test ni...
ramai yang cakap itulah inilah...
bukan taknak buat kat Putrajaya...
tapi saya dah tanya kengkawan yg kawen tahun lpas,
dorang buat kat Putrajaya...
datang hari ni buat appointment...
appointmentnye sebulan selpas tarikh kita dtg..
bapak lame kan..
tu yg decide nak g tanya kat Poliklinik Shah Alam tu..
bila dah tau kna amik borang dulu kat JAIS..
cepat2 kitorang g JAIS..
dengan nak ujannye, perut lak dah bunyi2..
hurmmm, nyesal tak makan dulu tadi...
dah amik borang, cepat2 kitorang g klinik Shah Alam tu balik...
tunggu punye lame..
klinik kerajaan kan..biasala...=p
adela dlm 2 jam lebih tgu...
dr pukul 2.30 ptg..
kul 4.30 ptg baru setle semua..
resultnye HIV negatif...
hehehehe..
gilo la klau positif...
takleh kawenla aku..=p
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...