amik kak yang

semalam..yang saya cabut cepat2 tu kan...
sebenarnya nak g Pudu...
nak amik adik manje tu...
kak yang...
kul 4.45 ptg saya terus kuar...
dr putrajaya ke MEX ~ Maju Expressway...
dan exit ke Bukit Jalil...
amik parking kena RM2.00...
tak sampai 30 minit pun...
tgu train untuk terus ke Puduraya
saya ni tak reti nak naik keta g Pudu tu...
kang sesat larat kang...
almaklumla...name je dok KL dari kecik...
tapi mase dulu2 mane ade fly2 over ni...
mane ade jalan 2 3 lorong ni..
bila stat LRT beroperasi je, ayah ibu saya kena pindah...
tak dapatlah merasa naik LRT yang Free sebulan tu..huhu
sampai2 Pudu..
alahaiii..bencilah ulat2 tiket bas tu...
rimas...rimass...
pastu kan... dahla saya pakai kain agak cekci sket semalam...
kain terbelah la uols...
kan kat Puduraya tu ade kipas yg besar2 tu kan...
habislah terselak2 kain ni..
adoii...jenuh nak cover2..
last2 saya dok je kat depan kaunter Transnasional tu...
sorang2 tau...
yg en.ady sibuk risau2 pasal saya...
suh dok kat org ramai la...
suh msg la...apela...
alahaiii...
tepat kul 6.30 ptg, deme ni sampai...
kak yang n kawannye Tiqah...
Tiqah balik umah pakciknye kat Segambut...
dan weols terus balik ke Putrajaya...

note : kak yang dah golap..hihihihi...
along putih kan???
hahahahaha
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...