aku adalah busy busy busy


sori korang..
aku sangat busy...
keje aku menambun2 tak sempat nak siapkan..
ni pun curik mase sekejap..
sebab org dah tanya nape tak apdet...
pagi tadi aku busy g terjah Unit Perhubungan Awam kat opis aku ni...
preparation utk esok...
esok kan aku ade exam utk masuk perkhidmatan Ahli Fotografi B27...
kat Angkasapuri..
pssst..psstt..
ade sesape org Kem. Penerangan tak kat cni..
harap2 aku dapat...
aku dah call orang Kem. penerangan...
ape kriteria yg dorang nak...
...mmm...
dah lame aku tgu job ni...
doakan aku ek korang...
dan aku mintak jugak stay kat MOF ni..
sayangla nak tnggal kengkawan kat cni..
cuma aku buat keje lain la..

oklah..nak buat keje dulu...
banyak ni entry nak masuk..
korang tgu ek...
love u all...
:girl_9:

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...