tahniah nor


pagi ni dapat berita gembira..
sangat gembira...
opismate saya aka nor...
dah bersalin lima minit yg lpas kat putrajaya..
asalnye kak ami nak tepon nor,
nape tak dtg keje,
tuptup husband nor yg angkat...
cakap nor baru lpas bersalin 5 minit yg lpas...

waaaaa...saya sangat teruja tau...
dah anggap macam adik sendiri dah..
tgk dia mengandung dari first sampai dia nak bersalin..
macam baru je nikah...
yg bagusnye ape tau..
mase nor ni mengandung..takde alah langsung...
morning sickness ke ape ke...
langsung takde..
cuma saya tgk dia kalau makan, mmg stok tak hengat punye..
hehe...
hati sentiasa riang...ke sana ke sini..
mmg aktif..


so, untuk cda dan juga ana aka miera,
nor dah bersalin pd pukul 9.35 pagi tadi ye...
anak lelaki..
tghari ni same2lah kita buat rombongan cik kiah kat hospital putrajaya nun..=p

oh ye, Tuan Haji dah dapat cucu...
yahooo... tn haji tu ketua seksyen kat opis saya..


Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...