sepetang bersama ijai

sori uols..dah petang ni baru dapat apdet...
tadi seharian busy ya amat...
ni semua gara-gara esok ade audit 5s kat opis ni...
banyak jugak cite minggu ni nak apdet...

hari sabtu...
pagi mmg saya takde buat ape,
abg gee n en.ady keje..
ijai je ade kat umah...
dia pon tdo gak..
tambahan pulak wifi kat area umah sepupu saya kat puchong tu dah kna blocked...
so, tak dapat lah saya apdet hari2 minggu ari tu kan..
huhu..apsal la dorang blocked..
dah ptg sket tu, baru rase bosan...
tu yg ajak ijai g jogging kat Taman Tasik Shah Alam..
alah, tempat biasa saya jogging ngan en.ady la..
mase tu dah kul 6.15 ptg..
nak jogging jauh2 pun takut dah malam kan..
so, pusing yang dekat2 ajele..
pas jogging tu, kitorang main badminton...
huh..sampai sekarang terasa lagi sengal2 badan n tangan ni main badminton..
sampai merah2 muka ni..tgk tu...
huhu..penat..
en.ady dah bising suh balik...
dalam kul 7 tu kitorang pun balik...
kna la balik cepat, sebab malam tu nak stay back untuk tgk Man U lawan Fulham..
resultnya...mesti korang semua dah tau kan...
malas lah nak citer kat cni...hampe betul aku..huh
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...