nak mintak tolongla..

kawan-kawan yang saya sayang sekalian...
boleh tak tolong saya...
saya dah buat kad kawen saya..
tapi tak tau nak print kat mane...
saya nak carik tempat nak print muka depan sahaja...
dan diembosskan...
ala emboss tu...perkataan yang timbul2 tu...
saya plan nak buat mcm ni...
satu kertas A4 tu,
dibahagikan dgn 3...
pastu potong...pastu ikat ngan riben...
yang 2 keping blakang tu saya nak print kertas kaler2 je...
cuma muka depan tu yang nak lawa sket...
kaler still black n white..
tapi nak timbulkan perkataan dia tu...
nilah rupa kad kawen saya nanti..
dah tak suprise dah..huhu
kalau uols ade mmbr2 atau kedai ke yang boleh tolong buat bagi tau ye..
tq...

note : lagi bagus kan kalau ade sponsor...hiks=p

Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...