morning...

salam pagi semua...
hari ni isnin, macam malas je nak keje kan...
adooii la..
ade banyak bnda nak apdet ni..
cite pasal kat kampung la...
kan saya balik kampung last week..

nak kongsi sedikit kekecewaan...
huhu..
Man u kalah lawan ngan Liverpool..
takpelah takde rezeki...
lagipun mmg Liverpool main bagus pun...
jahat pun ade sket..hikhik
maybe Man U letih kot sebab dalam seminggu tadi 3 game dorang kna main...
berbanding dgn Liverpool..hanya 2 game...
so stamina LP sedikit ok la dgn Man U...

memula tu Ronaldo dah score untuk penalti pd minit 23...
dah hepi gile...
tapi takut gak sebab kgkadang Ronaldo ni sepak penalti tak bagus...
tgk yang hari tu pun kan,
sikit je lagi Reina tu nak tepis kan...
pastu kesilapan Vidic la, bagi Torres tu score...
Van De sar kalau dah satu lawan satu, mmg 80% la akan gol kan..
mmm...second gol LP, Evra la punya pasal...hampeh..
ketiga dan keempat mmg salah terang2 nampak salah Vandesar...
Free kick boleh bola tu masuk...
dan juga terlalu kerap naik atas...so, pintu gola terngangan la...
LP pun dah tau yg Vandesar tu mmg mcm tu...
tu sebab dorang suka bagi bola lantun kat gol....

hurmm..mmg frust la...
geng2 yang sokong LP lpas tu terus hantar msg cakap Man U kalah..
huhu.sakitnya hati...
Man U mmg banyak can nak gol tapi semua macam keletihan...
pressure pun ade gak saya tgk...
hmm..ape2 pun, keep it up Man U...
teruskan Kemenangan ngan Fulham 21 Mac 09
ngan Aston Villa 5 April 09 dan
ngan Sunderland 11 april 09...
tu semua untuk Piala Liga Inggeris k...

next entry mase kat kg ya..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...