hepi anniversary ain n anas

ala korang, gambar2 kat kampung ade dalam lappy la..
lappy lak kat dalam keta kat parking nun..
alahai..kemalasan sungguh nak g amik...
takpelah nanti lunch kang turun g amik...
yang sempat disave malam tadi hanyalah gambar ni...
semalam bersamaan dgn 15 mac 2009..
genap setahun sepupu saya ain bertunang dgn anas...
tahniah ain n anas...
sedap kek semalam..
hikhik..
petang semalam, sampai Shah Alam dalam kul 4 lebih la..
ingat nak g umah kak ila aka jivebumz jap..
sebab nak bagi kad kawen sepupu saya aka nor...~ itu next entry ya..gambar kat dlm lappy..
pastu call2 tak dapat..then call housemate dia aka ain aka sepupu saya ni...
dia cakap kak ila g Johor...ooo patutlah tak dapat call...
last passing kat ain ajelah kad kawen tu...
tapi sebelum dia ade cakap, nak lepak umah abg gee...
saya mmg nak g sana kan...
rupanya nak celebrate ulangtahun pertunangan dorang...
huhu..bestnye..
"papa, kita takde celebrate pun kan..huhu cedihnye.."
gambar tuan punye blog harus ade kan...
ngehngehngeh

ni saya tempek sket gambo2 ain mase dia bertunang dulu..
nak tgk banyak gambar lagi korang g FOTOPAGES saya nun...
klik sini
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...