Man U menang lagi...


lalalalalalalallalalaaaaaaaa.....
wahwahwahwah...
wahai peminat Man U sekalian....
diumumkan bahawa man U menang ye lawan ngan Inter Milan...
2 - 0...
hambek ko...
teringat kata2 berlagak oleh Jose Mourinho ~ pengurus pasukan Inter Milan

“Kelab istimewa memerlukan pengurus istimewa, maka dari segi teori ia boleh berjaya,”

dia pikir dia istimewa..huh..
sebab dulu dia adalah pemain kelab mane ntah yang berjaya menewaskan Man U pada 2004...
so, bila dia jadi pengurus, konon2 anak2 buah dia juga akan pantas spt dia...oh tidak wahai Mourinho

Jurulatih berbangsa Portugal itu bertekad untuk memusnahkan impian Sir Alex Ferguson seperti dilakukan ketika membimbing Porto menewaskan United dalam langkahan meraih kegemilangan Liga Juara-Juara.

nasib baik ferguson cakap..dia dah lali ngan provokasi yang nak jatuhkan Man U...
dia relax je, tak gentar pun...

nilah penjaring gol pada minit keempat...
nemanja vidic
dan ini penjaring gol ke-49...
cristiano ronaldo...
suke sangat kat dia...lebiu..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...