half half

setelah berbincang ngan en.ady pasal slimming treatment tu kan...
mmm..ala segan lak nak cakap...
.......saya jadi untuk amik program slimming tu.......
en.ady dah setuju...
memula saya nak pkai duit saya ajelah kan...
tapi kebetulan projek en.ady siap cepat...
so, dia dgn bermurah hati ingin support la...
tapi saya cakap, takyahlah bayar semua..
sian plak dia kan...sebab bukannya murah...
dan tak jugak mahal...=p
last2 saya suh dia bayar separuh aje....
half half la kan...
nak hidup bersama kenalah kongsi segala bagai kan...
hikhikhik...
jgn nak harap duit suami bagi je...
tapi kan kalau dia nak bagi apa salah nye kan...
hahahahha ~ fikiranku jahat disitu...=p

so, petang ni saya ade appointment kul 5.30 ptg nanti...
later later la saya citer pasal treatment tu k....
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...