belon panas

pagi tadi kan masuk lambat...
alang2 dah lambat tu,
saya round jap kat area Belon Panas tu...
alah depan opis saya je...
kalau tgk dari tingkap kat atas pun nampak la..tu nampak tak tu...
dari jauh dah nampak belon tu...
malas nak berenti..
so amik dari dalam keta saje...
naya ni kalau ade polis...
sambil drive sambil tgk belon tu..huhu
mase ni saya nampak belon tu turun naik turun naik je...
dgr akak2 opis ni cakap tadi...
naik belon yg trun naik turun naik tu RM10 kna bayar...
taktau lah bape round dia turun naik turun naik tu..

di samping nengok2 belon panas tu...
ade jugak booth2 jualan..
macam2 la..
yg playground utk budak2 yang pakai plastik tu pon ade...
dari jambatan pun dah nampak....
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...