papa datang

hari khamis tu kira2 kul 6 ptg,
en.ady call cakap...
mama, papa datang...=p hiks nak tergelak plak dgr en.ady cakap mcm tu...
dalam hati..syukur.....
en.ady datang sebab nak betulkan tayar keta saya yg pancit tu..
ni tayar belakang belah kanan dari belakang...
sampai2 parking je, tgk dah leper...terukkan saya..
dorang penat2 tukar tayar tu,
saya dok amik gambar...
yelah, habis tu saya nak buat ape...tgk ajerlah...
lpas tukar tayar spare tu,
saya gerak balik shah alam...
memula ingat nak hantar repair kat area umah saya tu..
kat desa pinggiran putra tapi mengenangkan jam dah nak dekat kul 7 malam,
en.ady call mmber dia yg keje kat workshop shah alam...
suh jgn tutup kedai dulu...
dah konfem, saya pun gerak balik ke shah alam dengan kelajuan yang max hanya 80km sejam...
sangat tak biasa..=p
ok next entry kat kedai pulak..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...