Eagle Ranch Resort, Port Dickson

lpas balik dari tanjung bidara, melaka
g singgah makan jap kat pekan masjid tanah
pastu perjalanan diteruskan ke Port Dickson ikut jalan dalam...
ala jalan tanjung agas, pasir panjang..
hikhikhik..itu yang saya nampak sepanjang jalan ke PD tu...

akhirnya sampai la kat cni...
Eagle Ranch Resort, Port Dickson...
saya masuk2 tempat ni ...
terus cakap...
wwwwwwaaaaaaaaa........canteknnyyyyyee...
serius korang...
tempat dia ala2 perkampungan koboy...
best2...
layan ajerlah gambar ek...
penat nak tulis caption









ni yang paling saya kagum....
lawa sangat..klasik...
rase cam nak pakai baju red indian je..hikhikhik

kat cni ade macam2 jenis bilik or chalet...
ni salah satu la...atas tu bilik, bawah tu pun bilik...

go kart pon ade tau...



ni pon chalet jugak....
unik tol dia punye dinding tu...

kat cni nak buar kursus pun boleh...
boleh main kuda...yeaayyy...
dua round RM 10...



kat pool dia pon best..luas...n exclusif..

name chalet yang bumbung putih tu tepee...
ni kampung house...chalet jugak..kat sini boleh berkayak...




penginapan ni la paling murah...
RM 80 satu malam per person

ade tempat utik bbq




dalam toilet kampung house





jacuzzi...

ni best gak ni...
ade spa...







ni pintu masuk dia...





lame gak weols lepak sini..jalan2 keliling resort ni...
uwaaa....dahla saya pakai heel...
adooiii.. malam tadi taruk minyak panas sebelom tdo...
baru lega...
balik dari Eagle ranch tu dalam kul 5.30 ptg...
pas tu nak g nilai spring plak...
tapi kat nilai spring dah tak semangat nak amik gambo sebab tak menarik...
hehe..boleh tak...hiks=p
saya cakap ngan cc...
" cc g lah tanya sorang...yana dah penat ar cc..."
ngehngehngeh...
seb baik boleh dimaafkan...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...